• La Belleza De Capadocia <br><h1>Capadocia <span>Cueva</span> Hotel</h1>
    La Belleza De Capadocia

    Capadocia Cueva Hotel

  • Explorar Oportunidades<h1>  <span>Cueva</span>Hotel</h1>
    Explorar Oportunidades

    CuevaHotel

  • Está lleno de oportunidades<h1><span>Capadocia</span> Precio Hotel Cueva </h1>
    Está lleno de oportunidades

    Capadocia Precio Hotel Cueva

  • Todo   Patrimonio de   Capadocia en<br> <span>    Hotel Gamirasu </span>
    Todo Patrimonio de Capadocia en
    Hotel Gamirasu

PRENSA

HÜRRİYET (3 EKİM 2008)

Hürriyet (3 Ekim 2008)

Türkiye’nin en iyi 10 brunch mekánı

Havalar iyice soğumadan, özellikle hafta sonları güneşin tadını çıkarmak gerek. Sabah uykunuzu iyice aldıktan sonra evde iş yapma derdinden kurtulup, gürültüden uzak bir yerde uzun, upuzun bir kahvaltı yapmak istemez misiniz? Batı’da buna "brunch" diyorlar.

Sabahla öğlenin tam ortasında, eskilerin kuşluk vakti diye adlandırdığı zaman diliminde başlanıyor brunch’a. Ne zaman biteceğiyse size kalmış. Bazıları öğlen sularında bitiriyor, kimileri ise ikindiyi de deviriyor. Son yıllarda kahvaltı veren mekánlar mönülerini zenginleştirerek ve öğlenlerden, akşamlardan seçtikleri yemekleri kuşluk vaktine taşıyarak zengin brunch sofraları hazırladı. Bazı yerlerse klasik Batı tarzı brunch’ı alıp hafta sonlarına taşıdı. Büyük jürimiz de yerel tatlarla buluşarak Türkleşmiş brunch’ın en iyi 10’unu seçti.

EN İYİ 10 1. Four Seasons /İSTANBUL 2. Gezi /İSTANBUL 3. Haliç Kafe/İSTANBUL 4. Sümer Tilmaç Sanatçı Köyü/ANTALYA 5. Lacivert/İSTANBUL 6. Tepe Kahve/İZMİR 7. Budakaltı/ANKARA 8. Gamirasu Cave/KAPADOKYA 9. Sadekahve/İSTANBUL 10. Naci Usta/İZMİR

GAMİRASU CAVE OTEL Organik ürünler Ürgüp’ün Ayvalı köyündeki butik otellerinde Gamirasu Cave Otel’de, kahvaltı ve yemek çeşitlerinin tamamı, köydeki tarım alanlarında ve otelin kendi bahçesinde yetişen organik ürünlerle hazırlanıyor. Otelin bulunduğu alanda 11. yüzyıldan kalma bir manastır da yer alıyor. Kahvaltıda hakiki petek köy balı, ev yapımı reçel, köy peyniri, kaymak, köy ekmeği ve bol meyve çeşidinden oluşan 25 çeşit bulunuyor ve müşterilerin çoğunluğunu ABD, Güney Amerika ve Kanada gibi ülkelerden gelenler oluşturuyor. Forbes dergisi tarafından Ortadoğu’nun en iyi 6. oteli seçilen Gamirasu Cave Hotel’de kahvaltı fiyatları kişi başı 15 Euro. 

Yazının Tamammı İçin Tıklayınız