• La Belleza De Capadocia <br><h1>Capadocia <span>Cueva</span> Hotel</h1>
    La Belleza De Capadocia

    Capadocia Cueva Hotel

  • Explorar Oportunidades<h1>  <span>Cueva</span>Hotel</h1>
    Explorar Oportunidades

    CuevaHotel

  • Está lleno de oportunidades<h1><span>Capadocia</span> Precio Hotel Cueva </h1>
    Está lleno de oportunidades

    Capadocia Precio Hotel Cueva

  • Todo   Patrimonio de   Capadocia en<br> <span>    Hotel Gamirasu </span>
    Todo Patrimonio de Capadocia en
    Hotel Gamirasu

PRENSA

FOOD AND TRAVEL (18 EYLÜL 2008)

Food And Travel (18 Eylül 2008)

Kapadokya'nın en iyi otelleri

FOOD and TRAVEL'in Eylül sayısı Kapadokya otellerini mercek altına aldı. Bölgenin alametifarikası mağara evleri bugün, adlarından yurt dışında da söz ettiren butik oteller. Yörenin zengin tarihine uyumlu bir şekilde restore edilen butik oteller keyifli bir tatil için biçilmiş kaftan. Kapadokya Anadolu’nun göbeğinde bir masal diyarı. Rüzgar ve yağmur tanrılarının elinden çıkmış büyüleyici bir doğal eser…

Yörenin alametifarikası peribacaları, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en güzel butik otellerine komşuluk yapıyor. Bahsettiğimiz butik oteller, yüzyıllar boyunca farklı medeniyetlere tanıklık etmiş bölgedeki mağara ve taş evlerin tarihi ve doğal dokusuna zarar verilmeden restore edilmesiyle oluşturulmuş. Konuklarına her türlü konforu, tasarım dünyasının son eğilimlerini yörenin atmosferiyle uyumlu olarak sunan en güzel butik otelleri sizin için derledik.

GAMİRASU CAVE HOTEL - Ayvalı 

Gamirasu Cave Hotel, yörenin nispeten el değmemiş ve sükûnetin hakim olduğu köylerinden birinde, Ayvalı’da yeşil bir vadinin üzerinde yer alıyor. Yedi adet eski taş konakla tarihi bir manastırdan oluşan yapısı, alternatif tıp ilkelerine uygun olarak demir ve beton kullanılmadan restore edilmiş.

Mis gibi kokan güllerle bezeli ve akasya ağaçlarına kurulmuş hamakların bulunduğu bahçesi, insanın yenilenip dinlenmesi için bire bir. Forbes dergisi tarafından bu yıl Orta Doğu’nun 10 ultra lüks otelinden biri olarak secilen Gamirasu’nun 18 odası var. Odaların bazıları eskiden Hristiyan rahiplerin inzivaya çekildiği hücreler. Otelin mutfağında kullanılan ürünler tamamen doğal. Dilerseniz siz de mutfağa girip Kapadokya mutfağı hakkında bilgi edinebilir, ev şarabı ve üzüm pekmezi yapmayı, taş fırında köy ekmeği pişirmeyi öğrenebilirsiniz. Kahvaltıdan sonra otelin bulunduğu vadinin derinliklerine doğru akan nehre paralel yürüyüş yolunda yürümek, gerçek bir terapi. Restoran hariç her yerinde evcil hayvanın kabul edildiğini, arzu edilirse vejetaryen konuklarına özel yemek yapıldığını da ekleyelim.

Yazının Tamammı İçin Tıklayınız